Parhaat Mega Millions Lotto vuonna 2023

Tästä Mega Millions -arpajaisoppaasta saat selville kaiken vedonlyönnistä yhdessä Yhdysvaltojen suurimmista lotoista. Suurin Mega Millions -voitto oli huikeat 1,537 miljardia dollaria. Ensinnäkin Mega Millions on online-arpajainen, joka on saatavilla pelaajille 45 osavaltiossa Yhdysvalloissa, District of Columbian ja Yhdysvaltain Neitsytsaarten lisäksi. Valitettavasti Mega Millions ei ole tällä hetkellä saatavilla viidessä osavaltiossa; Alabama, Havaiji, Alaska, Utah ja Nevada.

Vaikka kyseessä on yhdysvaltalainen lotto, Yhdysvaltojen ulkopuoliset pelaajat voivat pelata Mega Millionsia. Tämä on niin kauan kuin he ostavat liput fyysisesti vieraillessaan missä tahansa osavaltiossa tai alueella, jossa Mega Millions on saatavilla.

Parhaat Mega Millions Lotto vuonna 2023
Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

TheLotter

fi Country FlagCheckmark
BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Show less...Näytä lisää
Show less...
Näytä lisää

  LotteryWorld, lisenssinumero 153264, on Curacaon lain alainen julkinen osakeyhtiö. Se helpottaa arpajaisten ostamista verkossa. LotteryWorld on perustettu Curacaolle, ja sen kotipaikka on Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Mistä ostaa Mega Millions -arpajaiset verkossa

  Mistä ostaa Mega Millions -arpajaiset verkossa

  Mega Millions -arpajaiset ovat ostettavissa 45 osavaltiossa, joissa arpajaiset ovat laillisia, sekä District of Columbiassa ja Yhdysvaltojen Neitsytsaarilla. Lippuja voi ostaa muun muassa päivittäistavarakaupoista, päivittäistavarakaupoista ja huoltoasemilta. On tärkeää huomata, että Mega Millions -lippuja ei myydä Alaskassa, Utahissa, Mississippissä, Havaijilla, Nevadassa ja Alabamassa.

  Kuinka ostaa arpajaiset netistä

  Mega Millions -pelilippujen ostaminen verkossa on myös mahdollista. On monia sivustoja, joissa pelaajat Yhdysvalloissa tai sen ulkopuolella voivat ostaa tämän lottolipun. Kun osto on suoritettu tällaisilla sivustoilla, liput ostetaan pelaajan puolesta.

  Mistä ostaa Mega Millions -arpajaiset verkossa
  Mega Millionsin historia

  Mega Millionsin historia

  Mega Millions -loton historia ulottuu vuoteen 1996, jolloin se tunnettiin nimellä The Big Game. Vuoden 2000 Big Gamen 363 miljoonan dollarin jättipotin jälkeen kiinnostus lottopelejä kohtaan kasvoi. Sitten New York ja Ohio liittyivät New Jerseyn, Georgian, Marylandin, Illinoisin, Massachusettsin, Michiganin ja Virginian kanssa luodakseen Mega Millions.

  Mega Millions -lippujen myynti alkoi virallisesti 15. toukokuuta 2002, kun taas ensimmäinen arvonta pidettiin 17. toukokuuta 2002. Nykyään Mega Millions on yksi kahdesta suurimmasta jättipotista Yhdysvalloissa yhdessä Powerballin kanssa.

  Suurimmat Mega Millions -voittajat

  Kuten kaikki muutkin lotot, Mega Millions on muuttanut monien pelaajien omaisuutta. Tällä hetkellä suurin voittaja on anonyymi pelaaja Etelä-Carolinasta, joka keräsi huikeat 1,537 miljardia dollaria. Toiseksi suurin voitto oli hieno 1,05 miljardia, jonka voitti neljän jäsenen lottoklubi Michiganista.

  Mega Millionsin historia
  Onko Mega Millions laillista?

  Onko Mega Millions laillista?

  Joo. Mega Millions on laillinen 47 lainkäyttöalueella Pohjois-Amerikassa. Arpajaiset eivät kuitenkaan ole laillisia Alabamassa, Havaijilla, Alaskassa, Utahissa ja Nevadassa. Mutta sitten näiden osavaltioiden pelaajat voivat osallistua Mega Millions -tapahtumaan ostamalla lippuja, kun he vierailevat osavaltioissa, joissa Mega Millions on laillinen.

  Mega Millions ikärajat

  Vaikka monet osavaltiot sallivat Mega Millionsin, kaikki eivät voi pelata tätä lottoa. Jokaisen, joka ostaa Mega Millions lottolipun, on oltava 18-vuotias.

  Mega miljoonia veroja

  Kuten kaikki muutkin arpajaiset, voittajien on maksettava veroja sekä liittovaltion hallitukselle että osavaltion hallitukselle. Liittovaltion vero on vakio, kun taas osavaltion verot vaihtelevat osavaltioittain.

  Onko Mega Millions laillista?
  Kuinka pelata Mega Millionsia

  Kuinka pelata Mega Millionsia

  Mega Millions on pelattavuuden suhteen melko samanlainen kuin Powerball. Pelaajat eivät tarvitse erityisiä taitoja päästäkseen peliin.

  Mega Millionsissa on kaksi rumpua; ensimmäisessä on numerot (valkoiset pallot), 1 - 70, kun taas toisessa poolissa on numerot (Gold Mega Ball/GMB), 1 - 25.

  Osallistuakseen toimintaan pelaajien on ensin ostettava lippu. Jokainen Mega Million -lippu maksaa 2 dollaria. Lipun ostamisen jälkeen seuraava vaihe on valita viisi numeroa ensimmäisestä rummusta ja yksi numero toisesta rummusta. Niille, jotka eivät halua valita numeroita manuaalisesti, Mega Millionsissa on satunnaislukugeneraattoriominaisuus, joka valitsee numerot pelaajille automaattisesti.

  Tämän loton tavoitteena on saada kaikki voittonumerot yhteen. Päästäkseen jättipotin pelaajien on vastattava oikein kaikki numerot kahdesta poolista. Muistaakseni viiden ensimmäisen numeron ei tarvitse olla täydellisessä järjestyksessä.

  Mikä on Mega Millions Megaplier?

  Tammikuussa 2011 esitelty Megaplier on ominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat kasvattaa ei-jackpot-palkintojaan 2-, 3-, 4- tai 5-kertaisesti, mutta jokaisesta lipusta veloitetaan 1 dollarin lisähinta. Muistaakseni Mega Millions Megaplier on saatavilla kaikissa osavaltioissa ja lainkäyttöalueilla, joissa Mega Millions -lippuja myydään Kaliforniaa lukuun ottamatta.

  Kuinka pelata Mega Millionsia
  Mega Millions -kertoimet ja maksuvaihtoehdot

  Mega Millions -kertoimet ja maksuvaihtoehdot

  Kaikki Mega Million -lipun ostajat toivovat voivansa suuren jättipotin tai ainakin voittavansa jotain. Mutta huoneessa oleva norsu on, mikä on todennäköisyys voittaa jättipotti tai jokin muu palkinto tässä lotossa? No, mahdollisuudet päästä pääpalkintoon ovat hyvin pienet.

  Mega Millions -kertoimet ja maksuvaihtoehdot
  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Mega Millions?

  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Mega Millions?

  Mega Millionsissa voi voittaa yhteensä 9 tapaa, ja aloituspotti vaihtelee lipunmyynnistä riippuen. Aloitusjättipotti julkistetaan ennen jokaista arvontaa.

  Alla on yhdeksän tapaa voittaa Mega Millionsissa ja vastaavat kertoimet.

  • Pääpalkinto (jackpot) - Ottelu 5WB ja GMB: Kertoimet ovat 1:302 575 350
  • 1 000 000 $ - Match 5WB: kertoimet ovat 1:12 607 306
  • 10 000 $ – ottelu 4WB ja GMB: kertoimet ovat 1:931 001
  • 500 dollaria – Match 4WB: Todennäköisyys on 1:38 792
  • 200 $ – ottelu 3WB ja GMB: kertoimet ovat 1:14 547
  • 10 dollaria – Match 3WB: Todennäköisyys on 1:606
  • 10 dollaria – Ottelu 2WB ja GMB: Todennäköisyys on 1:606
  • 4 dollaria – Ottelu 1WB ja GMB: Todennäköisyys on 1:89
  • 2 dollaria – Match GMB: Kertoimet ovat 1:37

  Kokonaismahdollisuudet voittaa palkinto Mega Millionsissa on 1:24

  Yllä olevien yhdeksän voittotavan lisäksi tarjolla on eksklusiivinen ominaisuus nimeltä Just the Jackpot. Tämä lippu maksaa 3 dollaria, ja siinä on vain kaksi toistoa jackpotille. Kuten nimestä voi päätellä, Just the Jackpot koskee vain pääpalkintoa.

  Mega Millions -arvonnat ja maksuvaihtoehdot

  Mega Millions -arvonnat järjestetään kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin klo 23.00 ET. Mitä tulee maksuihin, on kaksi vaihtoehtoa. Voittajat voivat hakea rahaa tai annuiteettia.

  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Mega Millions?
  Mega Millions -vinkkejä ja temppuja

  Mega Millions -vinkkejä ja temppuja

  Tämän Mega Millions -arpajaisoppaan viimeisessä osiossa tässä viestissä tarkastellaan vinkkejä ja temppuja, joiden avulla pelaajat voivat voittaa ainakin palkinnon tässä lotossa.

  Ensimmäinen vinkki on ostaa useita Mega Millions -arpajaisia lippuja. Useiden lippujen ostamisen etuna on, että pelaajat lisäävät voittomahdollisuuksiaan. Mutta sitten pelaajien tulee varmistaa, että he pelaavat vastuullisesti. Nyrkkisääntönä on budjetin asettaminen lippujen ostamiselle ja sen tiukka noudattaminen.

  Toinen vinkki on liittyä arpajaisiin. Useiden lippujen ostaminen voi olla taloudellisesti kuluttavaa, mutta entä jos pelaajat muodostaisivat lottopoolit, pelasivat yhdessä ja jakavat saaliin? No, tämä on temppu, joka on toiminut aiemmin.

  Keskittyminen Mega Millionsin yhteisiin lukuihin on myös toinen strategia. Useita numeroita on arvottu useita kertoja.

  Yllä olevat vinkit voivat parantaa pelaajien mahdollisuuksia voittaa Mega Millionsissa. Mutta sitten ne eivät takaa voittoja.

  Mega Millions -vinkkejä ja temppuja
  Käärimistä

  Käärimistä

  Siinä kaikki, hyvät ihmiset, lopullinen opas lottoamiseen verkossa. Itse asiassa Mega Millions on yksi palkitsevimmista arpajaisista. Monien pelaajien omaisuudet ovat muuttuneet yhdessä yössä. Mutta sitten pelaajien tulee aina pitää kiinni vastuullisen pelaamisen säännöistä ja määräyksistä pelatessaan Mega Millionsia. Arpajaiset eivät saa olla vaihtoehto koululle tai työlle.

  Käärimistä